Vinete cu rosii si busuioc din: vinete, rosii, busuioc, ulei, usturoi, sare, piper. Ingrediente: 4 vinete rotunjoare (cca 300 g fiecare) 500 g roşii mari 1/2-2/3 cană frunze de busuioc tocate 4-5 linguri ulei de măsline 2-3 căţei de usturoi, bine zdrobiţi 1 linguriţă sare 1 linguriţă piper proaspăt măcinat Mod de preparare: Frecaţi bine […]
Rosii umplute cu salata de vinete cu ceapa din: rosii, salata de vinete. Ingrediente: 6 roşii potrivite ca mărime 10 linguri salată de vinete (vezi reţeta) Mod de preparare: Roşiile se spală, li se taie căpăcelul, li se scoate miezul şi apoi se umplu cu salată de vinete. Pofta buna!
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.