Vinete umplute cu cascaval, carne tocata si orez
PrinteazaO reteta delicioasa de vinete umplute cu: cascaval, orez, carne tocata, oua, faina, pesmet alb, ulei, sare, ceapa, concentrat de legume.
Ingrediente:
- 800 g vinete
- 150 g caşcaval
- 150 g orez
- 300 g carne tocată
- 3 ouă
- 2 linguriţe concentrat de legume
- 100 g făină
- 100 g pesmet alb
- 200 ml ulei
- 2 g piper
- sare
- 1 ceapă
Mod de preparare:
Speli vinetele şi le tai în 2 pe lungime. Toci ceapa şi o pui la călit. După 1 minut adaugi 1 cană cu apă şi când fierbe, pui orezul şi laşi să fiarbă timp de 5 minute.
După ce s-a răcit compoziţia, baţi ouăle şi le pui în compoziţie împreună cu celelalte ingrediente. Amesteci şi umpli vinetele cu pasta obţinută. Bagi la cuptor 20 de minute.
Pofta buna!