Vinete umplute cu ceapa si oua

Printeaza

Vinete umplute cu ceapa si oua din: vinete, ceapa, unt, ouă, sare, piper, pesmet.

Ingrediente:Vinete umplute cu ceapa si oua

  • 4 vinete de mărime mijlocie
  • 4-5 cepe potrivite
  • 200 g unt
  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • pesmet

Mod de preparare:

Vinetele se spală şi li se îndepărtează cotoarele. Se scobesc de miez, după ce fiecâre vânătă este tăiată în două, pe lung.

Miezul se amestecă bine cu ceapa tocaţă cât mai mărunt. Se adaugă sare şi piper după gust şi se omogenizează bine.

Amestecul se căleşte foarte puţin într-o tigaie cu unt bine încins. Se lasă să se răcească puţin şi se umplu vinetele scobite de miez.

Se dau prin pesmet şi se pun la prăjit într-o cratiţă cu mult unt, bine încălzit înainte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.