Vinete umplute cu ceapa si rosii

Printeaza

Vinete umplute cu ceapa si rosii din: vinete, rosii, ceapa, unt, marar, patrunjel, sare.

Ingrediente:Vinete umplute cu ceapa si rosii

  • 4 vinete mici
  • 2 roşii
  • 2 cepe
  • 75 g unt
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • sare

Mod de preparare:

Speli vinetele, apoi le ştergi şi le tai în două pe lung. Le scobeşti, iar miezul scos îl amesteci cu cepele tocate şi călite în unt, sare şi piper.

Umpli jumătăţile de vine­te cu această compoziţie, apoi lipeşti două câte două şi mai adaugi câte o jumătate de roşie. Le aşezi într-o tavă de la cuptor.

Amesteci pătrunje­lul cu mărarul, tocate fin şi presari peste vinete, apoi dai tava la cuptor pentru 45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.