Gulaș de pui cu cartofi din: piept de pui, ceapa, usturoi, ardei gras, cartofi, pasta de rosii, boia dulce, paprika afumata, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 500 de grame de piept de pui, tăiat cubulețe 1 ceapă medie, tocată 2 căței de usturoi, tocați 1 ardei gras roșu, tăiat cubulețe 3 cartofi […]
Vinete umplute cu ceapa si verdeata
PrinteazaVinete umplute cu ceapa si verdeata din: vinete, rosii, ceapa, unt, patrunjel, marar, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 vinete
- 2 roşii
- 2 cepe
- 75 g unt
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vinete umplute cu ceapa si verdeata: Speli vinetele, apoi le ştergi şi le tai în două pe lung. Le scobeşti, iar miezul scos îl amesteci cu cepele tocate şi călite în unt, sare şi piper.
Umpli jumătăţile de vinete cu această compoziţie, apoi lipeşti două câte două şi mai adaugi câte o jumătate de roşie.
Le aşezi într-o tavă de la cuptor. Amesteci pătrunjelul cu mărarul, tocate fin şi presari peste vinete, apoi dai tava la cuptor pentru 45 de minute.
Pofta buna!
Budincă de tapioca cu lapte de cocos
Budincă de tapioca cu lapte de cocos din: tapioca, lapte de cocos, zahar, extract de vanilie, sare, fructe. Această rețetă de budincă este o delicioasă și sățioasă alternativă la budinca tradițională. Ingrediente: 1/2 ceașcă de tapioca 2 căni de lapte de cocos 1/4 ceașcă de zahăr (sau îndulcitor alternativ, după preferință) 1 linguriță de extract […]
Frigarui de pui cu sos teriyaki
Frigarui de pui cu sos teriyaki din: piept de pui, suc de mere, sos teriyaki, usturoi, piure de piersici. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune […]