Vinete umplute cu ciuperci, salvie si branza feta

Printeaza

Vinete umplute cu ciuperci, salvie si branza feta din: vinete, ciuperci, ceapa rosie, cartofi, branza feta, salvie, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 10-12 ciuperci
  • 2 cepe roşii
  • 2 cartofi fierţi
  • 200 g brânză feta
  • 1-2 fire de salvie
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Taie vinetele pejumătate, pe lungime. Cu ajutorul unei linguriţe, îndepărtează o parte din pulpă.

Taie ceapa şi căleşte-o în ulei. Adaugă ciupercile, curăţate şi tocate mărunt.

Lasă pe foc ca să se înăbuşe bine apoi adaugă pulpa de la vinete. Mai lasă pe foc câtf;va minute ca să scadă bine.

Potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu puţină salvie tocată fin.

Umple vinetele şi aşază-le într-o tavă unsă cu ulei. Din loc în loc, pune cubu­leţe de cartofi fierţi.

Lasă la cuptor până se pătrunde bine vânătă. Spre final, adaugă cubuleţe de brânză feta.

 

Vinete umplute cu ciuperci, salvie si branza feta

Vinete_umplute_cu_ciuperci_salvie_si_branza_feta

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.