Vinete umplute cu ciuperci

Printeaza

Vinete umplute cu ciuperci 

Ingrediente:Vinete umplute cu ciuperci

  • 2 vinete
  • o ceapă
  • 1/2 cutie de ciuperci
  • pătrunjel
  • 2-3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • suc de roşii

 

Mod de preparare:

Tai vinetele în lung, pe jumă­tate şi cu o linguriţă le scobeşti cu grijă să nu iei toată pulpa. Apoi aşezi vinetele scobite într-o cratiţă şi le fierbi pe jumătate. Intre timp pregăteşti amestecul, astfel: pui ceapa tăiată mărunt să se călească în ulei, adaugi ciupercile spălate şi scurse şi miezul vinetei.

După ce s-au călit bine adaugi căţeii de usturoi mărunt tocaţi, potriveşti de sare şi piper şi umpli vinetele. Le pui într-o cratiţă, torni sucul de roşii peste ele şi dai la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.