Vinete umplute cu ton

Printeaza

O reteta gustoasa de vinete umplute cu: pesmet, ardei capia, ton, branza, parmezan, patrunjel, oregano, ulei de masline, rosii, piper.

Ingrediente:Vinete umplute cu ton

  • 2 vinete mari
  • 3 linguri pesmet
  • 2 ardei capia
  • 2 cutii de ton
  • 50 g brânză italienească sau caşcaval
  • 3 linguri parmezan ras
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 linguriţă oregano
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 3 roşii
  • 1 lingură concentrat de legume
  • piper

Mod de preparare:

Tai vinetele în jumătăţi şi le bagi în cuptor pentru 30 de minute. Apoi, cu o lingură, scoţi miezul uşor, să nu rupi coaja şi îl toci.

Separat pui uleiul de măsline în tigaie, căleşti ardeiul capia cu roşiile tăiate cubuleţe, pentru câteva minute, după care adaugi miezul de vânătă tocat şi tonul.

Pui pesmetul, pătrunjelul tocat, piperul şi concentra­tul de legume. Amesteci compoziţia bine, să devină o pastă mai groasă.

Umpli vinetele şi le bagi pentru 10-20 de minute la cuptor, după care le scoţi şi or­nezi cu felii de brânză fiecare jumătate de vânătă şi presari parmezan ras. Le mai laşi în cuptor 5 minute, până formează o crustă.

Vinete umplute cu ton

Vinete umplute cu ton

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.