Cureţi legumele. Tai ceapa solzişori, ardeiul în cubuleţe, iar rădăcinoasele le dai prin răzătoarea mare.
Căleşti ceapa în 5 linguri ulei, apoi adaugi ardeiul, ţelina şi dovlecelul, iar când s-au înmuiat, pui 2 roşii tăiate cubuleţe, usturoiul şi sare.
Cureţi vinetele de coajă, le crestezi pe lungime şi le umpli cu legume călite.
Aşezi apoi vinetele într-o tavă, le stropeşti cu ulei de măsline, vin şi puţină apă şi le dai la cuptor pentru 30-40 de minute, acoperite cu o folie în primele 15-20 de minute.
Serveşti canapelele calde, ornate cu o bucată de ardei iute, o felie de roşie şi o frunză de salată.
Vinete umplute cu susan din: vinete, rosii, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper, pasta de susan, ulei de masline. Vinetele sunt surse bune de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina K, vitamina C, vitamina B6, acid folic, potasiu, mangan și cupru. Vinetele au un conținut caloric foarte redus, ceea ce le face ideale pentru dietele […]
Vinete umplute cu feta din: vanata, castravete, dovlecel, rosii, masline, ceapa, branza feta, mascarpone, busuioc verde, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: o vânătă mare un castravete un dovlecel câteva roşii mici, cu pulpa tare câteva măsline o ceapă mică două linguri de mascarpone două felii de brânză feta busuioc verde sare piper ulei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
N-am mancat asa ceva