Vinete umplute cu piept de curcan

Printeaza

O reteta de vinete umplute cu piept de curcan din: vinete, piept de curcan, ceapa rosie, usturoi, sare, piper, crema de branza mascarpone, patrunjel, ulei de masline si vin alb.

Ingrediente:Vinete umplute cu piept de curcan

  • 2 vinete de marime medie
  • 400 g piept de curcan
  • o ceapa rosie
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper negru macinat
  • 100 g crema de branza mascarpone
  • 100 g branza brie
  • o legatura patrunjel
  • 4 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin alb dulce

 

Mod de preparare:

Se spala vinetele, se taie jumatati, se condimenteaza cu sare si se lasă la scurs. Separat, se dă carnea prin maşina de tocat. Se curăţă ceapa şi usturoiul, se taie mărunt şi se călesc în uleiul uşor încins în care se adaugă si carnea tocată si vinul dulce.

Se mai toarnă si putină apă, iar după ce s-a fiert, spre final, se adaugă sare, piper şi pătrunjelul tocat mărunt. Se ung vinetele cu crema de brânză mascarpone, se umplu cu compoziţia de carne, iar pe deasupra se aşază un strat de cubuleţe de brânză brie.

Se rumenesc în cuptor si se servesc ornate cu pătrunjel.

Vinete umplute cu piept de curcan

Vinete umplute cu piept de curcan

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.