Vinete umplute cu piept de pui si rosii din: piepţi de pui, vinete, ardei iuti, rosii, ceapa, usturoi, ou, rozmarin, vin alb, pasta de tomate, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
2 piepţi de pui
4 vinete potrivite
4 ardei iuţi
4 roşii
1 ceapă
3 căţei de usturoi
1 ou
1 crenguţă de rozmarin
1 ceşcuţă cu vin alb
1 lingură cu pastă de tomate
ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Curăţ vinetele, le crestez pe mijloc şi scot miezul. Călesc în ulei ceapa, usturoiul şi miezul de la vinete.
Adaug carnea de pui tocată şi las să se înăbuşe.
Din când în când, stropesc cu puţin vin în care am dizolvat pasta de tomate.
La final, aromatizez cu puţin rozmarin.
Umplu vinetele, aşez deasupra fiecăreia câte un ardei iute şi o roşie.
Le pun într-o tavă, stropesc cu ulei, acopăr cu folie de aluminiu şi las la cuptor 40-45 de minute.
Vinete coapte cu rosii din: vanata, rosii, ceapa, branza emmental, ulei, cimbrisor, sare. Ingrediente: 1 vânătă mare 500 g roşii pentru sos 1 roşie pentru rondele 1 ceapă mică 50 g brânză emmental 100 ml ulei cimbrişor sare Mod de preparare: Decojeşte roşiile pentru sos, toacă mărunt pulpa. Căleşte ceapa tocată fin, adaugă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.