Vinete umplute cu piept de pui

Printeaza

Vinete umplute cu piept de pui din: vinete, piept de pui, ardei gras, rosii, ceapa, usturoi, vin, untura, ulei, sare si piper.

Ingrediente:Vinete_umplute_cu_piept_de_pui

  • 2 vinete
  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 2-3 rosii
  • 1 ceapa
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 cana de vin
  • 1 lingura cu untura
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă vinetele de coajă, lăsând alternativ câte 1 cm de coajă, alături de partea curăţată. Scoate cu grijă miezul.

Pune în fiecare vâ­nătă untură şi 1/2 din pieptul de pui, condimentat cu sare şi piper. Aşază-le într-un vas, pe pat de ceapă şi ardei tocaţi.

Adaugă usturoiul, miezul de la vinete şi roşiile, decojite şi tocate. Stropeşte cu vin şi puţin ulei şi apă.

Aco­peră cu folie şi lasă la cuptor 30 de minute. Indepărtează folia si mai lasă zece minute.

Vinete umplute cu piept de pui

Vinete_umplute_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.