Vinete umplute cu piept de pui
PrinteazaVinete umplute cu piept de pui din: vinete, piept de pui, ardei gras, rosii, ceapa, usturoi, vin, untura, ulei, sare si piper.
- 2 vinete
- 1 piept de pui
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei gras rosu
- 2-3 rosii
- 1 ceapa
- 5-6 catei de usturoi
- 1 cana de vin
- 1 lingura cu untura
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţă vinetele de coajă, lăsând alternativ câte 1 cm de coajă, alături de partea curăţată. Scoate cu grijă miezul.
Pune în fiecare vânătă untură şi 1/2 din pieptul de pui, condimentat cu sare şi piper. Aşază-le într-un vas, pe pat de ceapă şi ardei tocaţi.
Adaugă usturoiul, miezul de la vinete şi roşiile, decojite şi tocate. Stropeşte cu vin şi puţin ulei şi apă.
Acoperă cu folie şi lasă la cuptor 30 de minute. Indepărtează folia si mai lasă zece minute.
Vinete umplute cu piept de pui
Pofta buna!