Vinete umplute cu pui, miere si cascaval
PrinteazaVinete umplute cu pui, miere si cascaval din: vinete, piet de pui, morcov, ceapa, rosii, miere, cascaval, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 vinete mai subţiri
- 2 piepţi de pui
- 1 morcov
- 3 cepe
- 6-7 roşii
- 1 linguriţă cu miere
- 200 g caşcaval ras
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Căleşte două cepe în ulei împreună cu morcovul ras. Adaugă roşiile, date pe răzătoarea mică.
Lasă pe foc să dea în câteva clocote, adaugă mierea şi sare.
Taie restul de ceapă mărunt şi căleşte-o în ulei. Adaugă carnea de pui trecută prin maşina de tocat şi stropeşte cu puţină apă.
Presară un praf de sare şi piper şi lasă să se înăbuşe bine.
Taie vinetele pe jumătate, pe lungime, şi îndepărtează o parte din pulpă.
Umple vinetele cu amestecul de came şi aşază-le în tavă. Toarnă sosul de roşii şi lasă la cuptor până se pătrund.
Spre final, presară deasupra caşcavalul.
Vinete umplute cu pui, miere si cascaval
Pofta buna!