Vinete umplute cu susan din: vinete, rosii, ardei, ceapa, usturoi, sare, piper, pasta de susan, ulei de masline. Ingrediente: 1 vânătă rosii ardei gras ceapa usturoi sare si piper pasta de susan ulei de masline Mod de preparare: Se spală 1 vânătă medie, se taie pe jumătate (dacă este mai mare se taie în […]
Vinete umplute cu rosii
PrinteazaVinete umplute cu rosii din: vinete, salam, rosii, parmenzan, branza telemea, patrunjel, oua, usturoi, sare, piper, ulei.
- 2 vinete
- 200-300 g salam
- 2 rosii
- parmezan ras sau branza telemea mai nesarata
- patrunjel verde
- 2 oua
- 2 catei de usturoi
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Speli vinetele, apoi le zvanti, dupa care le tai in doua pe lung si scobesti miezul.
Mai lasi miez pe langa coaja, cam de 1 cm. Miezul scobit il toci marunt si il pui intr-un bol.
Adaugi salamul cubulete, rosiile cubulete, branza rasa, patrunjelul tocat, ouale, usturoiul presat, piper si putina sare, pentru ca are si branza.
Amesteci bine aceste ingrediente, apoi umpli barcutele de vinete cu aceasta compozitie.
Le asezi intr-o tava unsa cu ulei, le stropesti si pe ele cu ulei si dai tava la cuptorul incins.
Cand sunt gata, presari pe deasupra cascaval ras si mai dai la cuptor 5 minute, pana se gratineaza.
Servesti vinetele umplute cu patrunjel tocat marunt, presarat pe deasupra.
Pofta buna!
poate iti place si:
Vinete umplute cu feta
Vinete umplute cu feta din: vanata, castravete, dovlecel, rosii, masline, ceapa, branza feta, mascarpone, busuioc verde, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: o vânătă mare un castravete un dovlecel câteva roşii mici, cu pulpa tare câteva măsline o ceapă mică două linguri de mascarpone două felii de brânză feta busuioc verde sare piper ulei […]
Pofta buna!