Mască Facială Revitalizantă cu Stevie din: frunze de stevie, iaurt, miere. Pentru iubitorii de îngrijire naturală a pielii, descoperirea măștii faciale revitalizante cu stevie este ca și cum ai găsi o comoară ascunsă. Acest tratament de înfrumusețare îmbină proprietățile calmante și hidratante ale steviei cu nutrienții din iaurt natural și miere, oferind pielii un boost […]
Vinete cu umplutura de carne tocata
PrinteazaVinete cu umplutura de carne tocata
Ingrediente:
- 4 vinete
- 1 ceapă
- 1 ardei verde
- 1 ardei iute roşu
- 1 căţel de usturoi
- 200 g brânză de capră
- 200 g carne tocată de vită
- sare,
- piper
- piper cayenne
- 125 ml supă
Mod de preparare:
Vinete cu umplutura de carne tocata: Spălaţi vinetele, curăţaţi-le, tăiaţi-le pe lung şi îndepărtaţi-le pulpa. Tocaţi mărunt 100 g din pulpă.
Pregătiţi ceapa şi ardeiul şi tăiaţi-le bucăţi mici. Spălaţi ardeiul iute, curăţaţi-l, tăiaţi-l pe lung, îndepărtaţi-i seminţele şi tocaţi-l foarte mărunt.
Curăţaţi usturoiul, spălaţi-l şi pisaţi-l. Frământaţi brânza de capră, carnea tocată, ardeiul gras, vinetele tocate, ceapa, usturoiul şi ardeiul iute. Condimentaţi amestecul cu sare, piper şi piper cayenne.
Incingeţi cuptorul la 180°C. Cu acest amestec umpleţi jumătăţile de vinete, apoi aşezaţi-le în forma de sufleu.
Turnaţi supa şi daţi vinetele la cuptor cea. 60 de minute. Dacă doriţi, puteţi orna cu peperoni.
Pofta buna!
Paste cu Mazăre și Busuioc din: paste, mazare, busuioc, usturoi, ulei, parmezan, sare, piper. Descoperă cum să combini simplitatea cu eleganța într-o singură farfurie cu această rețetă de paste cu mazăre și busuioc. Această preparare îmbină textura pastelor al dente cu dulceața naturală a mazării și un sos aromatic de busuioc, creând un echilibru perfect […]