Vinete cu usturoi si patrunjel

Printeaza

Vinete cu usturoi si patrunjel din: vinete, patrunjel, usturoi, sare, ulei de masline, otet de mere.

Ingrediente:

  • 4-5 vinete
  • pătrunjel
  • 6 căţei usturoi
  • sare
  • ulei de măsline
  • otet de mere

 

Mod de preparare:

Vinete cu usturoi si patrunjel: După ce se spală vinetele, se taie în felii şi se aşază în tigaie, se acoperă şi se lasă aproximativ 20 minute la foc moderat.

Intr-un vas termorezistent, se pun un strat de vinete, pătrunjel tocata usturoi felii, sare, puţin ulei şi oţet, apoi un nou strat.

 

Pofta buna!

 

 

 

Ceaiurile Rare și Exotice ale Lumii

Ceaiurile Rare și Exotice ale Lumii. Explorarea ceaiurilor rare și exotice ale lumii ne conduce printr-o călătorie fascinantă, descoperind arome, tradiții și istorii ascunse. De la plantații izolate la rețete străvechi, aceste ceaiuri oferă o fereastră către culturi și practici viticole unice. Iată o incursiune detaliată în lumea ceaiurilor mai puțin cunoscute, prezentând o gamă […]

Salată de Paste cu Pesto și Pecorino

Salată de Paste cu Pesto și Pecorino din: paste, sos pesto, rosii cherry, ardei gras, branza pecorino romano, sare, piper, busuioc. Combinând textura perfectă a pastelor al dente cu aroma intensă a sosului pesto, dulceața roșiilor cherry, crocanța ardeiului gras și finețea brânzei Pecorino Romano, această salată reprezintă esența bucătăriei italiene într-un mod lejer și […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.