Visine conservate pentru iarna

Printeaza

Visine conservate pentru iarna din: visine, zahar, vanilie, rom.

Ingrediente:Visine_conservate_pentru_iarna

  • 1 kg vişine
  • 400 g zahăr brun
  • 1 păstaie de vanilie
  • 100 ml rom/coniac/votcă

 

Mod de preparare:

Spală fructele şi scoate-le sâmburii.

Presară zahărul deasupra, adaugă miezul de vanilie, amestecă uşor ca să nu zdrobeşti fructele şi lasă-le aşa peste noapte, acoperite, la temperatura camerei (dacă zahărul se topeşte prea repede, ţine-le la frigider până dimineaţă). Adaugă alcoolul şi amestecă.

Toarnă amestecul în borcanele pregătite, înfi-letează capacele şi dă-le la cămară.

Visine conservate pentru iarna

Visine_conservate_pentru_iarna

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.