Vita argentiniana

Printeaza

Vita argentiniana din: muschi de vita, salvie, sare grunjoasa, ulei de masline, ceapa rosie, paprika, vin rosu, miere, otet balsamic, mozzarella, rosii, cimbru, busuioc verde, frunze de salata si ulei de masline.

Ingrediente:Vita_argentiniana

  • 1 kg muschi de vita
  • salvie macinata
  • sare grunjoasa
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • o ceapa rosie
  • un praf de paprika
  • 50 ml vin rosu sec
  • 1-2 linguri miere
  • o lingurita otet balsamic
  • 200 g mozzarella
  • 3-4 rosii
  • cimbru si busuioc verde
  • 2-3 frunze de salata
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se ia muşchiul de vită, se feliază în bucăţi medii şi se bate cu cioca­nul de şniţele.

Separat, se prepară vinegreta. Se toarnă vinul roşu într-un bol şi se amestecă cu uleiul de măsline, mierea, oţetul balsamic, sarea, salvia măcinată, paprika şi ceapa roşie tăiată. Se lasă la rece.

Bucăţile de carne se pun într-o tavă adâncă şi se stropesc cu vi­negreta.

Se acoperă cu folie de plastic şi se lasă 3 ore la macerat. Intre timp, se prepară salata de roşii cu mozzarella, se ornează cu frunze de salată şi se încinge grătarul.

Se unge cu ceapă şi se aşază bucăţile de carne. Se lasă 3-4 minute pe fiecare parte.

După ce s-au făcut, se pun pe un platou şi se servesc cu garnitură de roşii cu mozzarella.

Vita argentiniana

Vita_argentiniana

Pofta buna!

 

 

3 comentarii

  1. delicios arata fripturica 🙂

  2. delicioasa reteta asta de vita argentiniana

  3. Hmmmmm, nu prea arata a vita argentiniana

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.