Vita cu bere neagra

Printeaza

Vita cu bere neagra din: carne de vita, zahar, bere, ceapa, bacon, unt, mustar, sare.

Ingrediente:

  • un kg carne de vită
  • o lingură zahăr brun
  • un litru bere neagră
  • 400 g ceapă
  • 250 g bacon afumat
  • 25 g unt
  • o lingură muştar
  • sare

 

Mod de preparare:

In unt topit se pune ceapa tăiată peştişori să se călească. Se adaugă apoi baconul şi, după ce s-a rumenit, se scoate.

pune carnea tăiată cuburi, se rumeneşte şi, după ce şi-a schimbat culoarea uniform, se scoate şi ea. In sosul rămas se pune zahărul, apoi se adaugă baconul cu ceapa, carnea, berea.

Se pune şi o lingură de muştar şi se lasă la fiert două ore sub capac. Dacă după două ore amestecul este încă prea lichid, se mai lasă la fiert fără capac pentru a obţine un sos gros.

sărează după gust şi se serveşte cu piure de cartofi.

 

Pofta buna!

 

 

 

Șnițel de soia la air fryer

Șnițel de soia la air fryer: o variantă sănătoasă și delicioasă pentru cei care doresc o alternativă vegetariană la clasicele șnițele. Această rețetă îmbină ușurința de preparare cu gustul plin de savoare, fiind perfectă pentru un prânz rapid sau o cină ușoară. Ingrediente: Fâșii de soia (200 g) – bogate în proteine și versatil; Făină […]

Vânat la tigaie cu ciuperci și usturoi

Vânat la tigaie cu ciuperci și usturoi – rețetă rapidă și delicioasă pentru cină. Această rețetă de vânat este ideală pentru iubitorii de carne sălbatică care doresc o cină rapidă, dar savuroasă. Aromele bogate ale vânatului se îmbină perfect cu gustul pământos al ciupercilor și usturoiul prăjit, oferindu-ți o masă gourmet, gata în doar câteva […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.