Șnițel de soia la air fryer: o variantă sănătoasă și delicioasă pentru cei care doresc o alternativă vegetariană la clasicele șnițele. Această rețetă îmbină ușurința de preparare cu gustul plin de savoare, fiind perfectă pentru un prânz rapid sau o cină ușoară. Ingrediente: Fâșii de soia (200 g) – bogate în proteine și versatil; Făină […]
Vita cu bere neagra
PrinteazaVita cu bere neagra din: carne de vita, zahar, bere, ceapa, bacon, unt, mustar, sare.
Ingrediente:
- un kg carne de vită
- o lingură zahăr brun
- un litru bere neagră
- 400 g ceapă
- 250 g bacon afumat
- 25 g unt
- o lingură muştar
- sare
Mod de preparare:
In unt topit se pune ceapa tăiată peştişori să se călească. Se adaugă apoi baconul şi, după ce s-a rumenit, se scoate.
pune carnea tăiată cuburi, se rumeneşte şi, după ce şi-a schimbat culoarea uniform, se scoate şi ea. In sosul rămas se pune zahărul, apoi se adaugă baconul cu ceapa, carnea, berea.
Se pune şi o lingură de muştar şi se lasă la fiert două ore sub capac. Dacă după două ore amestecul este încă prea lichid, se mai lasă la fiert fără capac pentru a obţine un sos gros.
sărează după gust şi se serveşte cu piure de cartofi.
Pofta buna!
Vânat la tigaie cu ciuperci și usturoi
Vânat la tigaie cu ciuperci și usturoi – rețetă rapidă și delicioasă pentru cină. Această rețetă de vânat este ideală pentru iubitorii de carne sălbatică care doresc o cină rapidă, dar savuroasă. Aromele bogate ale vânatului se îmbină perfect cu gustul pământos al ciupercilor și usturoiul prăjit, oferindu-ți o masă gourmet, gata în doar câteva […]