Paste cu sos de carne de vita din: paste, carne de vita, ceapa, oregano, cimbru, suc de rosii, parmezan, vin, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 500 g paste (rigatoni, spaghete, penne) Pentru sos: 500 g carne de vită tocată 1 morcov 2 cepe 1/2 linguriţă oregano 1/2 linguriţă cimbru 2 linguri parmezan 1/2 cană de vin […]
Vita cu cirese
PrinteazaVita cu cirese din: carne macra de vita, cirese, unt, vin, ulei, mustar, ketchup, sare, piper, rozmarin.
- 800 g carne macră de vită
- 350 g cireşe decongelate
- 50 g unt
- 100 ml vin roşu
- 2 linguri ulei
- 2 linguri muştar
- o lingură ketchup iute
- sare
- piper
- rozmarin
Mod de preparare:
Se taie cât mai mărunt 200 g cireşe bine scurse. Carnea se apoi se unge cu muştar amestecat cu ketchup pe partea care va fi la interior. Se aşază cele 200 g cireşe.
Se rulează, se leagă, se rumeneşte în unt şi apoi se transferă într-o tavă de cuptor cu tot cu grăsimea în care s-a rumenit.
Se adaugă restul cireşelor, vinul, uleiul, se presară sare şi piper, se acoperă cu folie de aluminiu şi se lasă la cuptor 20 de minute.
Se serveşte cu rozmarin.
Pofta buna!
poate iti place si:
Cheeseburger Clasic cu Carne de Vită și Cheddar
Cheeseburger Clasic cu Carne de Vită și Cheddar din: chifle, carne tocata de vita, cheddar, salata verde, rosie, ceapa rosie, castarveti murati, ketchup, mustar, sare, piper, ulei. Redescoperiți plăcerea unui cheeseburger clasic, cheddar topit și legume proaspete. Această rețetă vă oferă toate secretele pentru a prepara acasă un cheeseburger delicios și satisfăcător, exact ca în […]
Pofta buna!