Vita in crusta

Printeaza

Vita in crusta din: carne de vita, faina, usturoi, mustar, smantana, cascaval, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 700 g carne de vită
  • 3 linguri cu făină
  • 5 căţei de usturoi
  • 100g muştar
  • 250 g smântână
  • 100 g caşcaval
  • piper boabe negru, verde şi roşu
  • ulei

 

Mod de preparare:

Vita in crusta: Taie carnea felii mai goase. Tăvăleşte- le prin făină şi apoi prin boabele de piper zdrobite.

Rumeneşte-le pe ambele părţi în ulei încins, după care aşază-le într-un vas termorezistent.

Adaugă 150 ml apă şi usturoiul călit separat. Pe fiecare bucată de carne, întinde câte o linguriţă cu muştar.

Pune apoi smântână şi caşcavalul ras.

Acoperă vasul cu folie de aluminiu şi lasă la cuptor 15 minute, apoi des­coperă şi mai lasă la cuptor până se rumeneşte deasupra.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.