Vita cu morcovi si alte legume

Printeaza

O reteta absolut delicioasa de: vita cu morcovi si alte legume din: carne de vita, sare, piper, ulei, supa, morcovi, ceapa, maghiran, coacaze, foaie de dafin si boabe de piper.

Ingrediente:Vita cu morcovi si alte legume

  • 1,5 kg de carne de vită (fără grăsime)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 l de supă
  • 1 kg de morcovi mici
  • 6 cepe
  • 1 linguriţă de măghiran
  • 5 coacăze
  • 1 foaie de dafin
  • 1 linguriţă de boabe de piper negru

 

Mod de preparare:

Incingeţi cup­torul la 160°C. Spălaţi car­nea cu apă rece, apoi uscaţi-o pe un şervet de bucătărie. Condimentaţi-o cu sare şi piper. Incingeţi uleiul într-o tavă pentru frip­tură şi prăjiţi acolo carnea.

Turnaţi supa şi daţi friptura la cuptor cca. 60°C, având grijă să fie acoperită. Cu­răţaţi morcovii şi ceapa, apoi tăiaţi-le pe lung. Adăugaţi-le peste friptură îm­preună cu măghiranul, coa­căzele, foaia de dafin şi boa­bele de piper, apoi lăsaţi to­tul la cuptor încă 60 de mi­nute.

Indepărtaţi capacul vasului şi lăsaţi friptura des­coperită 20-30 de minute, până se rumeneşte. 3 în­depărtaţi boabele de piper, foaia de dafin şi coacăzele. Condimentaţi cu sare şi pi­per.

Aşezaţi totul pe un pla­tou mare şi ornaţi cu ver­deaţă, apoi serviţi.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.