Vită cu sos de oţet şi spanac
PrinteazaO reteta de vita cu sos de otet si fruze de spanac, margarina, otet balsamic si ceapa rosie.
- 1 muschi de vita
- 1/2 ceasca de vin rosu
- 150 g frunze de spanac
- margarina slaba
- 1 lingura otet balsamic
- 1 ceapa mare rosie
Mod de preparare:
Spală bine frunzele de spanac şi lasă-le la scurs. Taie muşchiuleţul de vită în felii de grosimea unui deget şi pune-l la prăjit într-o tigaie de teflon, pe ambele părţi.
Carnea de vită îşi schimbă gustul dacă e prăjită prea tare! Intre timp, amestecă vinul roşu cu oţetul balsamic şi cu ceapa tăiată mărunt. Când carnea este gata, dar încă în sânge, aşază feliile pe un pat de frunze proaspete de spanac şi toarnă sosul de oţet balsamic.
Vită cu sos de oţet şi spanac
Poftă bună!