Vita la tigaie cu legume din: carne de vita, conopida, ceapa, ardei gras, usturoi, rosii, chimen, boia, oregano, piper cayenne, sare, coriandru. Ingrediente: 1 kg carne de vita tocata 1/2 conopida rasa 1 ceapa tocata 1 cana de ardei gras feliat 3 căței de usturoi tocat 1 cutie de roșii 1 linguriță de chimen 1 […]
Vita cu legume crocante
PrinteazaVita cu legume crocante din: antricot de vita, ardei grasi, morcovi, fasole pastai, patrunjel, ulei, sare, piper.
- 500 g antricot de vita
- 3 ardei grasi
- 3 morcovi
- 250 g fasole pastai din conserva
- patrunjel
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Morcovii se taie bastonase subţiri, iar ardeii în fâsii subţiri.
Carnea se taie, de asemenea, în fâsii fine si, împreuna cu ardeii si morcovii, se pune la prajit în tigaia cu ulei.
Se lasa cât sa-si schimbe carnea culoarea uniform si chiar sa se prajeasca puţin, iar legumele sa fie translucide.
Se toarna 100 ml apa si se lasa pe foc 20 de minute, cu capac.
Se scoate capacul, se pune fasolea trecuta prin apa si bine scursa si se lasa pe foc înca 10 minute sa scada orice eventual sos.
Se potriveste gustul de sare si piper si se aduce la masa cu patrunjel deasupra.
Vita cu legume crocante
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Vita la tigaie cu legume
Mancarica de vita cu legume
Mancarica de vita cu legume din: carne de vita, bacon, ceapa, morcovi, cartofi, usturoi, vin, bulion, boia. Ingrediente: 1,5 kg carne de vită 100g bacon un os cu măduvă 2 cepe 2 morcovi 4 cartofi o căpăţână usturoi cimbru rozmarin 2 foi dafin un litru vin roşu 200 ml apă o lingură bulion o linguriţă boia […]
Pofta buna!