Sarmale Tradiționale cu Carne de Vită și Afumătură – Gust Autentic Românesc din: carne de vita tocata, afumatura, varza murata, orez, ceapa, bulion de rosii, sare, piper, marar, cimbru, frunze de dafin, suc de rosii. Sarmalele sunt un fel de mâncare tradițional în multe țări din Europa de Est, inclusiv în România. Această rețetă combină […]
Vita cu prune uscate
PrinteazaVita cu prune uscate din: pulpa de vita, prune uscate, ceapa, usturoi, vin rosu, rozmarin, ulei si sare.
- 1 kg pulpa de vita
- 20 g prune uscate
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 200 ml vin rosu
- rozmarin
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Taie pulpa in bucati lungi si subtiri. Bate bucatile de carne cu ciocanul, unge-le cu ulei si da-le cu sare. Lasa-le la frigider de seara pana dimineata.
Asaza pe fiecare bucata de carne o pruna, rasuceste astfel incat fructul sa se vada pe ambele parti ale ruloului si prinde cu o scobitoare.
Incinge putin ulei si pune toate rulourile, bucati de ceapa, cateii de usturoi si cateva frunze de rozmarin.
Frige rulourile pe ambele parti, adauga vinul, lasa sa scada, acopera cu apa si lasa sa scada la cuptor. Serveste alaturi de cartofi fierti. si salata verde.
Vita cu prune uscate
Pofta buna!
poate iti place si:
Sarmale Tradiționale cu Carne de Vită și Afumătură – Gust Autentic Românesc
Piftie de Vită: Delicatesă pentru Mese de Sărbătoare
Piftie de Vită: Delicatesă pentru Mese de Sărbătoare din: oase de vita, cap de vita, kmorcovi, ceapa, usturoi, sare, piper, foi de dafin. Descoperă rețeta tradițională de piftie de vită, o delicatesă autentică ce aduce savoarea sărbătorilor în fiecare casă. Această rețetă veche, plină de istorie și gust, va fi cu siguranță vedeta oricărei mese […]
Pofta buna!
sigur e ft buna, imi place cu prune uscate
Vita cu prune uscate vreau s-o incerc si eu