Viţel cu ciuperci si sos

Printeaza

Viţel cu ciuperci si sos din: carne de vitel, ciuperci, ceapa, unt, supa de carne, smantana, faina, verdeta, sare, piper.

Ingrediente:Vitel_cu_ciuperci_si_sos

  • 1 kg carne de vitel
  • 400-500 g ciuperci
  • 1-2 cepe
  • 25 g unt
  • 1 cana supa de carne sau de legume
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura verdeata tocata (marar si patrunjel)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, le speli şi le tai în felioare. Speli carnea, o speli şi o porţionezi, după care o rumeneşti într-o cratiţă, în untul topit.

După ce carnea şi-a schimbat culoarea şi ai întors bucăţile pe ambele părţi, adaugi ciupercile tăiate felii şi amesteci cu o lingură de lemn.

Pui cepele curăţate, tăiate mărunt, iar după ce se rumenesc puţin, presari făina, amesteci energic şi torni câte puţină supă caldă.

Laşi totul să fiarbă la foc mediu, până când carnea se frăgezeşte. Adaugi apoi smântână, verdeaţa tocată mărunt, sare şi piper după gust.

Introduci cratiţa în cuptorul cald, la foc mediu, până când sosul scade.

Viţel cu ciuperci si sos

Vitel_cu_ciuperci_si_sos

Pofta buna!

 

 

 

Rulada de vitel umpluta cu legume

Rulada de vitel umpluta cu legume

Rulada de vitel umpluta cu legume din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Carnea de vitel are o culoare roz pal și este considerată una dintre cele mai delicate tipuri de carne. Este de obicei mai fină și mai fragedă decât carnea de bovine mai în vârstă. Datorită acestei texturi […]

Antricoate de vitel in sos de lamaie

Antricoate de vitel in sos de lamaie

Antricoate de vitel in sos de lamaie din: antricoate de vitel, unt, bacon, lamai, faina, alb, patrunjel, sare, piper. Carnea de vitel are o culoare roz pal și este considerată una dintre cele mai delicate tipuri de carne. Este de obicei mai fină și mai fragedă decât carnea de bovine mai în vârstă. Datorită acestei texturi […]

Salata cu pulpa de vitel

Salata cu pulpa de vitel

Salata cu pulpa de vitel din: pulpa de vitel ceapa, castraveciori, sos de soia, lime, porumb, sare, ulei. Carnea de vitel are o culoare roz pal și este considerată una dintre cele mai delicate tipuri de carne. Este de obicei mai fină și mai fragedă decât carnea de bovine mai în vârstă. Datorită acestei texturi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu mi s-a parut stralucita reteta asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.