Rulada de vitel umpluta cu legume din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Carnea de vitel are o culoare roz pal și este considerată una dintre cele mai delicate tipuri de carne. Este de obicei mai fină și mai fragedă decât carnea de bovine mai în vârstă. Datorită acestei texturi […]
Viţel cu ciuperci si sos
PrinteazaViţel cu ciuperci si sos din: carne de vitel, ciuperci, ceapa, unt, supa de carne, smantana, faina, verdeta, sare, piper.
- 1 kg carne de vitel
- 400-500 g ciuperci
- 1-2 cepe
- 25 g unt
- 1 cana supa de carne sau de legume
- 1 ceasca smantana
- 1 lingurita faina
- 1 lingura verdeata tocata (marar si patrunjel)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile, le speli şi le tai în felioare. Speli carnea, o speli şi o porţionezi, după care o rumeneşti într-o cratiţă, în untul topit.
După ce carnea şi-a schimbat culoarea şi ai întors bucăţile pe ambele părţi, adaugi ciupercile tăiate felii şi amesteci cu o lingură de lemn.
Pui cepele curăţate, tăiate mărunt, iar după ce se rumenesc puţin, presari făina, amesteci energic şi torni câte puţină supă caldă.
Laşi totul să fiarbă la foc mediu, până când carnea se frăgezeşte. Adaugi apoi smântână, verdeaţa tocată mărunt, sare şi piper după gust.
Introduci cratiţa în cuptorul cald, la foc mediu, până când sosul scade.
Viţel cu ciuperci si sos
Pofta buna!
Antricoate de vitel in sos de lamaie
Antricoate de vitel in sos de lamaie din: antricoate de vitel, unt, bacon, lamai, faina, alb, patrunjel, sare, piper. Carnea de vitel are o culoare roz pal și este considerată una dintre cele mai delicate tipuri de carne. Este de obicei mai fină și mai fragedă decât carnea de bovine mai în vârstă. Datorită acestei texturi […]
Salata cu pulpa de vitel din: pulpa de vitel ceapa, castraveciori, sos de soia, lime, porumb, sare, ulei. Carnea de vitel are o culoare roz pal și este considerată una dintre cele mai delicate tipuri de carne. Este de obicei mai fină și mai fragedă decât carnea de bovine mai în vârstă. Datorită acestei texturi […]
Pofta buna!
Nu mi s-a parut stralucita reteta asta!