din: campari, suc de portocale, gheata, felii de portocala. Campari Orange este un cocktail simplu de preparat și are un gust minunat, cu o combinație perfectă între amăruie și dulce. Campari adaugă o notă distinctivă de amăruie, în timp ce sucul proaspăt de portocale aduce o dulceață naturală și prospețime. Ingrediente: […]
Vitel condimentat
PrinteazaVitel condimentat din: vrabioara de vitel, curry, coriandru, piper, ulei de masline, varza, ceapa rosie, marar, boia de ardei dulce, sare.
Ingrediente:
- 800 g vrabioara de vitel
- 1 lingura rasa curry
- 1 lingurita rasa coriandru macinat
- 1 lingurita rasa piper macinat
- 50 ml ulei de masline
- 500 g varza noua
- 1 ceapa rosie
- 1 legatura marar
- 1 lingurita boia de ardei dulce
- sare
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o şi scurgeţi-o de apă. Ştergeti-o cu şerveţele şi tăiaţi-o îm fâşii subţiri.
Puneţi fâşiuţele de carne într-un castron şi presăraiţi-le cu piper, curry, coriandru şi sare. Stropiţi-le cu puţin ulei şi amestecaţi bine pentru a se omogeniza.
Puneţi carnea de viţel astfel pregătită la foc, într-o tigaie mare şi prăjiţi-o înăbuşiit, la foc mare circa 20 de minute.
Curăţaţi varza de foile de la fexterior, spălaţi-o şi tocaţi-o fideluţă. Ceapa curăţată şi spălaită tăiaţi-o julienne.
Serviţi carnea de viţel condimentată, fierbinte, cu salată de varză şi ceapă roşie şi presăraţi peste acestfei boia de ardei dulce si mărar tocat mărunt.
Vitel condimentat
Pofta buna!
Dovlecei la tigaie cu ierburi aromatice
din: dovlecei, ulei de masline, usturoi, cimbru, oregano, sare, piper. Ingrediente: 2 dovlecei medii 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi (opțional) 1 linguriță de cimbru uscat 1 linguriță de oregano uscat Sare și piper după gust Mod de preparare: Spălați și tăiați capetele […]