Vitel cu dovlecei si ceapa verde
Printeaza
O reteta delicioasa de vitel cu dovlecei, ceapa verde, rosii in bulion, marar, sare si smnatana.
Ingrediente:
- 100 g carne de viţel
- 1 legătură ceapă verde
- 2 dovlecei
- 1 cutie mică de roşii în bulion
- mărar
- sare
- smântână
Mod de preparare:
Cureţi şi tai ceapa pe care o pui să se călească în ulei. După ce s-a înmuiat ceapa, adaugi carnea curăţată de pieliţe şi spălată. Le laşi să se călească puţin împreună, până ce carnea îşi schimbă culoarea, torni apă să acopere conţinutul şi laşi să fiarbă.
Când carnea este aproape fiartă, adaugi dovleceii tăiaţi rondele mai late şi după 10 minute pui roşiile şi potriveşti de sare. La masă aduci cu smântână şi mărar.
Pofta buna!