Vitel cu dovlecei si ceapa verde

Printeaza

 

O reteta delicioasa de vitel cu dovlecei, ceapa verde, rosii in bulion, marar, sare si smnatanaVitel cu dovlecei si ceapa verde.

Ingrediente:

  • 100 g carne de viţel
  • 1 legătură ceapă verde
  • 2 dovlecei
  • 1 cutie mică de roşii în bulion
  • mărar
  • sare
  • smântână

 

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai ceapa pe care o pui să se călească în ulei. După ce s-a înmuiat ceapa, adaugi carnea curăţată de pieliţe şi spălată. Le laşi să se călească puţin împreună, până ce carnea îşi schimbă culoarea, torni apă să acopere conţinutul şi laşi să fiarbă.

Când carnea este aproape fiartă, adaugi dovle­ceii tăiaţi rondele mai late şi după 10 minute pui roşiile şi potriveşti de sare. La masă aduci cu smântână şi mărar.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.