Vitel cu fasole verde si sos

Printeaza

Vitel cu fasole verde si sos din: piept de vitel, unt, fasole verde, ceapa, faina, suc de rosii, supa de zarzavat, marar, sare, piper.

Ingrediente:Vitel cu fasole verde si sos

  • 600 g piept de vitel
  • 100 g unt
  • 500 g fasole verde
  • 3 cepe
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri suc de rosii
  • 1,5 l supa de zarzavat
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi pieptul de viţel, tăiaţi-l în bucăţi potrivite şi rumeniţi-l în unt circa 10 minute, împreună cu ceapa, tocată mărunt. Adă­ugaţi supa de zarzavat şi lăsaţi să fiarbă la foc mic, circa 90 de minute.

Puneţi fasolea verde, sucul de roşii şi făina desfăcută în 50 ml apă. Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă încă 30 de minute. Spre sfârşit, puneţi mărarul tocat mărunt.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.