Vitel cu masline

Printeaza

O reteta delicioasa de vitel cu: masline verzi, ardei gras, ulei.

Ingrediente:

  • 400 g carne de viţel
  • 200 g măsline verzi
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o tai în 4 felii subţiri. Tai bucăţi de hârtie mai mari, le ungi pe dos cu puţin ulei (pe partea care va fi în tavă) şi pe hârtie pui carnea, măslinele fără sâmburi şi ardeiul tăiat fâşii subţiri.

Pui şi restul ule­iului, apoi împachetezi hârtia. Aşezi cele 4 pachete într- o tavă mai mare şi dai la cuptor.

Carnea va ieşi foarte fragedă, coaptă la aburi şi vei avea la masă o friptură excelentă, uşor de preparat şi gustoasă.

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.