Vitel cu morcovi

Printeaza

Vitel cu morcovi din: carne de vitel, morcovi, ceapa, suc de rosii, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Vitel cu morcovi

  • 500 g carne de viţel
  • 4 morcovi
  • o ceapă
  • 250 ml suc de roşii
  • 2 foi dafin
  • o linguriţă boabe de piper
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

In ulei se căleşte carnea până ce îşi schimbă culoarea şi apoi se scoate din vas. In acelaşi ulei se pun la călit ceapa şi morcovii tăiate rondele. Se presară cu sare şi piper.

Când s-a înmuiat ceapa, se pune carnea, se adaugă foile de dafin şi piperul boabe, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 40 de minute.

Sucul de roşii se diluează cu apă, se toarnă peste carne şi legume şi se mai lasă la fiert 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.