Vitel cu praz si pere

Printeaza

Vitel cu praz si pere din: antricot de vitel, praz, pere, unt, ulei de masline, frunze de salvie, lamaie, miere, oregano uscat, sare si piper.

Ingrediente:Vitel_cu_praz_si_pere

  • 600 g antricot de vitel
  • 3 fire de praz
  • 4 pere
  • 50 g unt
  • 50 ml ulei de masline
  • 4 frunze de salvie
  • 1 lamaie
  • 2 linguri miere
  • 1 lingurita rasa oregano uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati antricotul de pielite si tendoane, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet  cu un de bucatarie. Taiati carnea in feliute, presarati-o cu piper si prajiti-o cate 2 minute pe fiecare parte, la foc mare. Scoateti feliile de antricot pe o farfurie si pastrati-le acoperite la cald.

In grasimea ramasa puneti prazzul spalat si taiat in rondele. Adaugati oregano, sare si piper dupa gust. Separat, prajiti in ulei perele taiate in jumatati, crestate in forma de evantai si presarate cu sare si piper. Spre final, turnati peste ele mierea si stropiti-le cu zeama de lamaie.

Serviti feliutele de antricot alaturi de 2-3 linguri din prazul calit si cu cate 2 jumatati de para. Ornati cu fruze de salvie si feliute de lamaie.

Vitel cu praz si pere

Vitel_cu_praz_si_pere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.