Vitel cu dovleac si fasole verde

Printeaza

Vitel cu dovleac si fasole verde din: piept de vitel, unt, fasole verde, dovleac, ceapa, faina, suc de rosii, supa de vita, marar, sare si piper.

 

Ingrediente:

  • 700 g piept de vitel
  • 100 g unt
  • 600 g fasole verde
  • 300 g dovleac
  • 3 cepe
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri suc de rosii
  • 1,5 l supa de vita sau apa calda
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi carnea, tăiaţi-o în bucăţi potrivite şi rumeniţi-o în unt circa 10 minute, împreună cu ceapa, tocată mărunt.

Adăugaţi supa de vită şi lăsaţi să fiarbă la foc mic, circa 30 de minute.

Puneţi în vas fasolea verde cură­ţată, dovleacul tăiat în cubuleţe, sucul de roşii şi făina desfăcută în 50 ml apă.

Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă la foc mic încă 30 de minute. Spre sfârşit, puneţi mărarul tocat mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.