Vitel la disc

Printeaza

O reteta simpla de vitel la disc din: muschid e vitel, sare, piper, boia, usutroi si cartofi

Ingrediente:Vitel la disc

  • 1 kg muschi de vitel
  • sare
  • piper
  • boia
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 kg cartofi pentru prajit

 

Mod de preparare:

Se taie bucati muschiul de vitel, se condimenteaza si se pune la foc pe disc in jumatate de litru de apa. Cand carnea e aprope fiarta se aduga untura si se lasa carnea la prajit.

Cind e aproape gata prajita se adauga si cartofi taiati felii. Cand carnea e gata rumenita se ia de pe foc si raman doar cartofii pana sunt rumeni.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.