Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume
PrinteazaVitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume din: muşchi de viţel, ciuperci, kaizer, ardei graşi, roşii, usturoi, ceapă, sare, piper, otet.
- 4 bucăţi (file) muşchi de viţel
- 6-8 ciuperci
- 250 g kaizer
- 2 ardei graşi
- 2-3 roşii
- 3 căţei de usturoi
- 1 ceapă
- sare, piper
- oţet
Mod de preparare:
Cureţi ai speli legumele. Toci mărunt ceapa, ardeii, roşiile şi usturoiul. Amesteci toate legumele şi condimentezi, după gust, cu sare, piper şi oţet.
In această compoziţie laşi bucăţile de carne, să se marineze un sfert de oră. După acest timp, scoţi bucăţile de carne, le laşi să se scurgă şi le pui pe grătar.
Cureţi ciupercile şi îndepărtezi codiţele, pe care le toci împreună cu kaizerul şi le adaugi în compoziţia în care s-a marinat carnea.
Cu această compoziţie umpli ciupercile şi le pui la fiert, pe grătar sau în cuptor. Serveşti bucăţile de carne, alături de ciupercile umplute.
Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume
Pofta buna!