Rulada de vitel umpluta cu legume din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: o bucată pulpă de viţel 500 g ciuperci 2 cepe 2 linguri ulei 100 g unt 200 ml vin alb pătrunjel un praf rozmarin cimbru un praf sare un praf piper Mod de preparare: Carnea […]
Vitel cu legume in sos
PrinteazaVitel cu legume in sos din: carne de vitel, unt, ceapa, morcov, sos de rosii, supa de legume, vin, zeama de lamaie, foi de dafin, cimbru, sare.
- 1 kg carne de vitel
- 100 g unt
- 2-3 cepe
- 1 morcov
- 1 cana cu sos de rosii
- 1 cana cu supa de legume
- 1 cescuta cu vin
- zeama de lamaie
- 2 foi de dafin
- cimbru
- sare
Mod de preparare:
Taie carnea de viţel în felii mai groase. Condimenteaz-o cu sare.
Rumeneşte-o în unt topit. Stinge cu supa de carne şi lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ o oră.
Adaugă foile de dafin, puţin cimbru, ceapa tăiată în patru şi morcovul rondele.
După ce a dat în câteva clocote, toarnă sosul de roşii şi vinul.
La final, potriveşte gustul de sare şi stropeşte cu puţină zeamă de lămâie.
Vitel cu legume in sos
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpa de vitel la tava cu legume
Pulpa de vitel la tava cu legume din: pulpa de vitel, telina, morcovi, dovlecel, vanata, ardei grasi, ulei, apa, sare, piper. Ingediente: 500 g pulpa de vitel 1 tija de telina 2 morcovi 1 dovlecel 1 vanata 2 ardei grasi 150 ml ulei 1 pahar apa sare piper Mod de preparare: Tai un morcov şi […]
Pofta buna!