Viţel cu legume

Printeaza

O reteta de vitel cu legume din: muschi de vitel, ceapa, usturoi, rosii cherry, dovlecei, vanata, ulei si busuioc.

Ingrediente:Viţel cu legume

  • 4 felii muschi de vitel
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 400 g rosii cherry
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • 4 linguri ulei
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Se ung fripturile cu puţin ulei, se sărează, se piperează şi se pun deoparte. Se toaca marunt o rosie, restul se taie felii. Se taie felii dovleceii, iar vinetele se taie cuburi. Se calesc ceapa si usturoiul tocate, 4 minute, amestecand.

Se asaza in tigaie rosiile tocate si se calesc, urmate de vinete si dovlecei; se lasa la foc moale 15 minute. Se adauga rosiile felii si busuiocul; se lasa sa mai fiarba la foc moale 5 minute. Se sareaza si se pipereaza.

Se incinge cuptorul la 220C. Se prajesc fripturile intr-o tigaie de fonta 3 minute pe ambele fete. Se mai coc 4 minute in coptor; se servesc cu legume.

Viţel cu legume

Viţel cu legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. E bun vitelul cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.