Rulada picanta de vitel din: pulpa de vitel, ulei, supa, vin, gogosari murati, usturoi, oregano, busuioc, ardei gras, dovlecel, vinete, cartofi, sare. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 2 linguri ulei 250 ml supă de carne 100 ml vin alb 2 gogoşari muraţi 2 căţei de usturoi oregano uscat busuioc uscat 1 ardei gras galben […]
Vitel picant cu vinete
PrinteazaVitel picant cu vinete din: pulpa de vitel, vinete, rosii, ceapa, tarhon, ulei, ardei iute, smantana, ou, usturoi, sare, piper.
- 400 g pulpa de vitel
- 400 g vinete
- 100 g rosii
- 50 g ceapa
- 2 crengute de tarhon
- 50 ml ulei
- 1 ardei iute
- 100 g smantana
- 1 ou
- 4 catei de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli vinetele, le stergi, le tai in felii groase de aproximativ 1 cm grosime, le pui intr-o tava la cuptor, le condimentezi, le stropesti cu 15-20 ml ulei si le rumenesti usor in cuptorul incins.
Pulpa de vitel o tai in cubulete, pe care le prajesti in restul de ulei incins, iar dupa ce s-a rumenit usor, adaugi ceapa si usturoiul tocat marunt, pulpa de la rosii tocata cubulete, ardeiul iute taiat rondele si o crenguta de tarhon (frunzele).
Pe fiecare felie de vanata asezi compozitia de carne, apoi le mai introduci in cuptor pentru 7-8 minute, la temperatura de 180 de grade Celsius.
Amesteci smantana cu galbenusul, condimentezi cu sare si piper, pui deasupra si presari frunze de tarhon.
Mai lasi putin la cuptor, apoi poti servi.
Vitel picant cu vinete
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada picanta de vitel
Musaca de vinete cu carne de manzat
Musaca de vinete cu carne de manzat din: vinete, carne de manzat, ceapa, rosii, sare, ulei, ou, piper, ulei. Ingrediente: 6 vinete mari 500 g carne rasol de mânzat fiartă în supa si tocată 1 ceapă 3 roşii sare ulei 1 ou piper 1 cană cu supă 1 cană cu ulei Mod de preparare: […]
Pofta buna!