Vitel picant

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de vitel picant din: carne de vitel, cartofi, busuioc, ardei iute, bulion, sare, piper, ulei, ceapa.

Ingrediente: Vitel picant

  • 1 kg carne de viţel
  • 6 cartofi
  • busuioc
  • 1 ardei iute
  • bulion
  • sare
  • pi­per
  • ulei
  • ceapă

 

Mod de preparare:

Carnea se taie în cuburi şi se pune la prăjit într-un ceaun acoperit, până se rumeneşte puţin, apoi se fierbe înăbuşit, cu o cană de apă. Când e fiartă, se adaugă bulionul şi ardeiul iute feliat şi se mai lasă pe foc 10 minute.

Cartofii se fierb separat şi se servesc ca garnitură. Se ornează cu busuioc şi cu rondele de ceapă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.