Vitel cu sos de rosii

Printeaza

Vitel cu sos de rosii din: muschi de vitel, ulei, bulion, rosii, usturoi, oregano, busuioc.

Ingrediente:

  • 1.2 kg muşchi de viţel
  • 4 linguri cu ulei de măsline
  • 2 linguri cu bulion
  • 1/2 kg roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă cu oregano
  • busuioc verde

 

Mod de preparare:

Taie carnea de viţel în felii şi bate-le şniţele. Taie usturoiul pe jumătate şi pune-l la călit în ulei, iar când devine auriu, scoate-l din tigaie.

Pune carnea la prăjit în uleiul aromat şi întoarce-o pe ambele feţe să se pătrundă, între timp, curăţă roşiile de coajă şi pasează-le puţinsau taie-le cubuleţe foarte mărunte.

Adaugă roşiile şi bulionul peste carne împreună cu oregano şi sare după gust.

Lasă să fiarbă vreo 20-25 de minute. Stinge focul şi serveşte asezonat cu frunze de busuioc, alături de orez fiert, sau cartofi la cuptor.

 

Vitel cu sos de rosii

Vitel_cu_sos_de_rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.