Vitel cu susan si ardei

Printeaza

O reteta savuroasa de Vitel cu susan si ardei din: muschi de vitel, ardei, susan, ulei, seminte de pin, rosii cherry si marar.

Ingrediente:Vitel_cu_susan_si_ardei

  • 400 g mușchi de vițel
  • 4 ardei diferit colorați
  • 2 linguri susan
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură semințe decojite, nesărate, de pin sau de floarea-soarelui
  • 8 roșioare cherry
  • câteva fire de mărar pentru decor

 

Mod de preparare:

Speli carnea și o pui la fiert în apărece, îndepărtând spuma care se formează la început.

După ce a fiert, o scurgi și o tai în felii subțiri, perpendicular pe lungimea fibrei. Cureți ardeii, îi speli și îi tai în fâșii late.

Speli roșioarele.

Înăbuși ardeii în ulei, picurând din când în când câte puțină supă de vită și amestecând ușor, cu o spatulă de lemn.

Adaugi carnea împreună cu roșioarele. După 5 minute, le pui într-un vas termorezistent, presărând carnea cu susan și ardeii cu semințe de floarea-soarelui.

Introduci vasul în cuptorul cald, la foc mediu, pentru 10 minute. Servești preparatul presărat cu verdeață fin tocată.

Vitel cu susan si ardei

Vitel_cu_susan_si_ardei

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.