Vitel cu susan si ardei
PrinteazaO reteta savuroasa de Vitel cu susan si ardei din: muschi de vitel, ardei, susan, ulei, seminte de pin, rosii cherry si marar.
- 400 g mușchi de vițel
- 4 ardei diferit colorați
- 2 linguri susan
- 2 linguri ulei
- 1 lingură semințe decojite, nesărate, de pin sau de floarea-soarelui
- 8 roșioare cherry
- câteva fire de mărar pentru decor
Mod de preparare:
Speli carnea și o pui la fiert în apărece, îndepărtând spuma care se formează la început.
După ce a fiert, o scurgi și o tai în felii subțiri, perpendicular pe lungimea fibrei. Cureți ardeii, îi speli și îi tai în fâșii late.
Speli roșioarele.
Înăbuși ardeii în ulei, picurând din când în când câte puțină supă de vită și amestecând ușor, cu o spatulă de lemn.
Adaugi carnea împreună cu roșioarele. După 5 minute, le pui într-un vas termorezistent, presărând carnea cu susan și ardeii cu semințe de floarea-soarelui.
Introduci vasul în cuptorul cald, la foc mediu, pentru 10 minute. Servești preparatul presărat cu verdeață fin tocată.
Vitel cu susan si ardei
Pofta buna!
Asta e bun!