Vitel la tava

Printeaza

Vitel la tava

Ingrediente:

  • 1 kg pulpă de viţel
  • unt
  • 200 ml bulion de carne (sau o supă fioarte concen­trată din cuburi)
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Vitel la tava: Cureţi pulpa, o speli şi o usuci cu un prosop de hârtie sau un şervet curat de bucătărie.

O sărezi, dai cu un praf de piper şi o aşezi într-o tavă, cu partea mai groasă în sus.

Torni peste ea unt fierbinte, o dai la cuptor şi o laşi până se rumeneşte bine.

La început laşi focul mai puternic, iar când e aproape gata torni în tavă bulionul de carne şi o  laşi la foc domol, circa 30 de minute, stropind-o din când în când cu zeama de carne.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.