Vol-au-vents cu crevete

Printeaza

Vol-au-vents cu crevete din: vol-au-vents, crevete, ciuperci, praz, patrunjel, lapte, unt, faina, sare si piper.

 

Ingrediente:Vol_au_Vents_04

  • 10-12 vol-au-vents din aluat aurite frumos
  • 300 g crevete curăţate
  • 100 g ciuperci potrivit de mari (numai pălării)
  • 1 fir de praz
  • pătrunjel
  • 0,5 l lapte
  • 30 g unt
  • 2 linguri cu făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tocaţi fin partea albă a prazului şi puneţi-l la călit pe foc domol timp de 4-5 minute. Presăraţi peste prazul călit făina şi adăugaţi puţin câte puţin laptele cald.

După câteva minute potriviţi de sare şi de piper. In acest sos puneţi ciupercile tăiate apoi crevetele din conservă, lăsând la o parte câteva pentru garnitură.

Lăsaţi compoziţia pe foc 5 minute, amestecând continuu.

In formele, pregătite din aluat, de vol-au-vents puneţi com­poziţia, aşezaţi-le în tavă şi daţi-le la cuptor pentru câteva minute.

Aduceţi preparatul la masă, pe platou, decorat cu pătrun­jel verde.

Vol-au-vents cu crevete

Vol_au_Vents_04

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.