Volovan cu sos de ciuperci

Printeaza

Volovan cu sos de ciuperci din: piept de pui, unt, ciuperci, foitaj, apa, concentrat de pui, smantana, amidon.

Ingrediente:Volovan_cu_sos_de_ciuperci

  • 400 g piept de pui
  • o lingură unt
  • 250 g ciuperci mici o ceapa
  • un aluat foitaj
  • 100 ml apă
  • un cub concentrat de pui
  • 200 ml smântână
  • o linguriţă amidon

 

Mod de preparare:

Ceapa tăiată mărunt şi ciupercile se pun la călit în unt topit. Intre timp, carnea se taie în cuburi mici care se pun la fiert cu apă. Se lasă 10 minute.

Se adaugă concentratul şi se lasă să dea în clocot. Se adaugă ceapa şi ciupercile. Se pune smântână, se adaugă amidonul şi se mai lasă să dea un clocot.

Se taie aluatul de foitaj în cercuri si se suprapun câte trei, după care se găuresc la mijloc, ca să arate ca un coşuleţ si se coc în cuptor aproximativ 30 de minute.

Se aduc la masă umplute cu sos cu ciuperci şi carne.

Volovan cu sos de ciuperci

Volovan_cu_sos_de_ciuperci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.