Vrabioara de vita cu legume si verdeata
PrinteazaVrabioara de vita cu legume si verdeata din: vrabioara, ulei, cartof, morcovi, patrunjel, sare, patrunjel, suc de rosii.
- 150 g vrăbioară de vacă
- 1 linguriţă cu ulei
- 1 cartof
- 2 morcovi
- 1 rădăcină de pătrunjel
- sare
- frunze de pătrunjel
- 1 ceaşcă mare cu suc de roşii
Mod de preparare:
Curăţaţi legumele, tăiaţii-le felii mari şi fierbeţi-le în apă caldă cu 1 linguriţă cu sare.
Separat, daţi în clocot: carnea, aruncaţi apa şi spălaţi vasul, puneţi să fiarbă cu apă cât s-o acopere şi lăsaţi până când intră furculiţa uşor în ea. Atunci puneţi la fiert sucul de roşii, care trebuie să acopere carnea.
Lăsaţi 10 minute, scoateţi pe farfurie, aşezaţi legumele alături şi sttropiţi cu ulei.
Decoraţi cu pătrujel verde.
Pofta buna!