Vrăbioară de viţel cu ciuperci în sos de vin

Printeaza

O reteta delicioasa de vrabioara de vitel cu ciuperci in sos de vin din: vrabioara de vitel, ciuperci, vin rosu, sos de soia, ulei, unt, sare si piper.

Ingrediente:Vrăbioară de viţel cu ciuperci în sos de vin

  • 600g vrăbioară de viţel
  • 500g ciuperci proaspete
  • 250ml vin roşu
  • 2 linguri sos de soia
  • 50ml ulei
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi vrăbioara de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o, scurgeţi-o de apă şi ştergeţi-o cu şerveţele absorbante.

Tăiati-o apoi în felii de circa 1cm grosime şi prăjiţi-le în unt la foc mare, câte 2 minute pe fiecare parte.

Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le şi tăiaţi-le în bucăţi mai mari. Căliţi-le în ulei până când încep să se rumenească şi stingeţi-le cu vinul.

Puneţi în tigaie şi bucăţile de carne, sosul de soia, potriviţi de sare şi piper, acoperiţi tigaia cu un capac şi lăsaţi să fiarbă la foc mic circa 5 minute.

Seviţi feliile de vrăbi­oară alături de ciuperci, totul stropit cu sosul de vin din tigaie.

Vrăbioară de viţel cu ciuperci în sos de vin

Vrăbioară de viţel cu ciuperci în sos de vin

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • vrabioara de vita
  • vrabioara de vitel
  • vrabioare de vitel
  • vrabioara de vita cu sos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.