Pastrama de manzat cu usturoi din: carne de manzat, vin, sare, chimion, silitra, usturoi, ardei. Ingrediente: carne de manzat sare 1 l vin 3 linguri de silitră 250 g chimion praf 5 căpăţâni de usturoi pisat 5 ardei Mod de preparare: Se taie bucăţi late de carne de 3-5 cm grosime. Se dau cu […]
Vrabioara de manzat la gratar cu sos de vin
PrinteazaO reteta delicioasa de vrabioara de manzat la gratar cu sos de vin din: vrabioara de manzat, ceapa, vin rosu, anason, foi de dafin, piper, smantana, unt, sare si piper.
- vrăbioară de mânzat 900 g
- ceapă 30 g
- vin rosu 300 ml
- anason 0.5 g
- foi de dafin 0.2 g
- piper boabe 1 g
- smântână lichidă 60 ml
- unt 80 g
- sare si piper după gust
Mod de preparare:
Vrăbioara de mânzat se condimentează cu sare si piper, se găteste pe grătarul încins la temperatura de 270°C.
Separat realizăm sosul prin reducerea vinului rosu cu ceapă, anason, foi de dafin, până când ingredientele au o textură cremoasă.
Se pune smântână lichidă si se mentine pe foc încă 30 de secunde după care adăugăm untul tăiat cubulete, amestecând continuu.
Sosul se strecoară și se serveste separat.
Vrabioara de mânzat la gratar cu sos de vin
Pofta buna!
poate iti place si:
Manzat cu susan
Manzat cu susan din: muschi de manzat, seminte, susan, parmezan, rozmarin, chives, unt, piper, prosciutto, ulei, zahar, sos de soia, ghimbir. Ingrediente: 220 g muşchi de mânzat 20 g seminţe de dovleac 20 g seminţe de floarea-soarelui 20 g susan negru 20 g susan alb 40 g parmezan rozmarin chives 20 g unt cimbru piper verde […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- vrabioara de manzat
- vrabioara manzat