O reteta delicioasa de steak de manzat la gratar cu sos din: steak de manzar, ceapa, vin rosu, piper boabe, piper macinat, cimbru, foi de dafin si sare. Ingrediente: steak de mânzat 900 g ceapă echalote 40 g vin rosu 200 ml piper boabe, piper măcinat, cimbru, foi de dafin, sare după gust […]
Vrabioara de manzat cu sos de rosii
PrinteazaVrabioara de manzat cu sos de rosii din: vrabioara de manzat, suc de rosii, morcov, ceapa, boia, ulei, sare, piper.
- 4 felii vrabioara de manzat
- 300 ml suc de rosii
- un morcov
- o ceapa
- o lingurita boia
- o lingura ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se curăţă şi se spală bine, după care se taie mărunt. Morcovul se curăţă şi el şi se spală.
Se încinge uleiul într-o tigaie Si se pun ceapa tăiată mărunt şi morcovul trecut prin răzătoarea cu ochiuri mici.
După ce s-au înmuiat, se pune carnea. Se lasă cât să-şi schimbe culoarea şi se presară cu boia, sare si piper.
Se toarnă apă cât să acopere carnea, apoi sucul de roşii, şi se pune capac.
Se lasă la fiert aproximativ 30 de minute.
Pofta buna!
poate iti place si:
Vita in stil frantuzesc
Vita in stil frantuzesc din: vrabioara de manzat, bacon, ciuperci, unt, morcovi, faina, vin, usturoi, bulion, sare, piper. Ingrediente: 1 kg vrăbioară de mânzat 150 g bacon feliat 300 g ciuperci 2 morcovi 500 g arpagic 2 linguri făină 600 ml vin roşu 500 ml supă de vită 1 lingură bulion 2 căţei de usturoi […]
Pofta buna!