Vrabioara de manzat cu sos

Printeaza

Vrabioara de manzat cu sos din: vrabioara de manzat, suc de rosii, morcov, ceapa, boia, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Vrabioara_de_manzat_cu_sos

  • 4 felii vrabioara de manzat
  • 300 ml suc de rosii
  • un morcov
  • o ceapa
  • o lingurita boia
  • o lingura ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă şi se spală bine, după care se taie mărunt. Morcovul se curăţă şi el şi se spală.

Se încinge uleiul într-o tigaie si se pun ceapa tăiată mărunt şi morcovul trecut prin răzătoarea cu ochiuri mici.

După ce s-au înmuiat, se punerarnea de spălată şi uscată în prealabil.

Se lasă cât să-şi schimbe culoarea şi se presară cu boia, sare si piper.

Se toarnă apă cât să acopere carnea, apoi sucul de roşii, şi se pune capac.

Se lasă la fiert aproximativ 30 de minute.

Vrabioara de manzat cu sos

Vrabioara_de_manzat_cu_sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.