Vrabioara de vita in stil sasesc

Printeaza

Vrabioara de vita in stil sasesc din: vrabioara, slanina, patrunjel, ceapa, unt, faina, pasta de rosii, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg vrăbioară
  • 50 g slănină
  • sare
  • piper
  • 1 legă­tură pătrunjel
  • 1 ceapă roşie
  • 30 g unt
  • 1 lingura făină
  • 3 linguri pastă de roşii
  • 1 cub supă de vită

 

Mod de preparare Vrabioara de vita in stil sasesc:

Carnea se sărează, se piperează şi se împănează cu felii de slănină. Untul se încinge şi se prăjeşte carnea.

Ceapa se taie mărunt, se adaugă în cratiţă, iar după ce s-a călit puţin, se presară făina, pătrunjelul verde, tocat mărunt şi atâta apă fierbinte cât să acopere carnea.

Se adaugă pasta de roşii, cubul de supă, se acoperă cratiţa şi se fierbe timp de o oră.

Când este gata, carnea se scoate din cratiţă, se taie felii şi se serveşte cu sosul pasirat şi găluşte de făină.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.